Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- با مشارکت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام و بسیجیان 4 هزار و 500 شغل در سراسر کشور ایجاد می‌شود.
تفاهم‌نامه همکاری میان بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام و صندوق ذخیره بسیجیان به منظور همکاری در زمینه ایجاد اشتغال برای بسیجیان سراسر کشور میان محمد ترکمانه و احمد اسفندیاری مدیران عامل این دو نهاد به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد ترکمانه، مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به امضای این تفاهم‌نامه گفت: بر اساس تفاهم‌نامه منعقده میان بنیاد برکت و صندوق ذخیره بسیجیان، تا پایان سال 1401 بیش از یک‌هزار و 500 طرح اشتغال‌زایی برای بسیجیان در مناطق هدف راه‌اندازی می‌شود که ایجاد 4 هزار و 500 فرصت شغلی مستقیم و غیر مستقیم را به دنبال خواهد داشت.
ترکمانه افزود: حجم سرمایه‌گذاری در این تفاهم‌نامه 1000 میلیارد ریال است که توسط بنیاد برکت، صندوق ذخیره بسیجیان و شبکه بانکی کشور تامین خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: بسیجیان مستقر در مناطق هدف بنیاد برکت به عنوان مشمولان این تفاهم‌نامه همکاری، از تسهیلات اشتغال‌زایی بهره‌مند خواهند شد.
مدیرعامل بنیاد برکت درباره تعهدات این بنیاد توضیح داد: بنیاد برکت علاوه بر تامین مالی بخشی از سرمایه‌گذاری پیش‌بینی شده در این تفاهم‌نامه همکاری، توسط شبکه تسهیل‌گران خود اقدام به شناسایی متقاضیان، اهلیت‌سنجی، ایجاد و استقرار مشاغل خواهد کرد.
ترکمانه تایید کرد: مجریان و تسهیل‌گران بنیاد برکت تا پایدارسازی و به ثبات رسیدن مشاغل ایجادشده، در کنار بسیجیان کارآفرین می‌مانند و از آن‌ها پشتیبانی می‌کنند.
وی با تاکید بر این‌که اشتغال یکی از دغدغه‌های اصلی کشور است تصریح کرد: امضای این تفاهم‌نامه و استفاده از ظرفیت بالای بسیجیان می‌تواند برکات زیادی را برای کشور داشته باشد.
ترکمانه با اشاره به فعالیت‌های گسترده بنیاد برکت در حوزه توانمند‌سازی و اشتغال‌آفرینی اظهار داشت: بنیاد برکت تا پایان سال جاری اقدام به راه‌اندازی 80 هزار طرح اجتماع‌محور با ظرفیت اشتغال 240 هزار نفر می‌کند.
مدیرعامل بنیاد برکت ادامه داد: بنیاد برای سال 1401 نیز بهره‌برداری از 100 هزار طرح اشتغال‌زایی را در دستور کار دارد که باعث ایجاد 300 هزار شغل خواهد شد.
مدیرعامل صندوق ذخیره بسیجیان نیز در این مراسم ضمن تقدیر از فعالیت‌های بنیاد برکت به ویژه در حوزه اشتغال‌زایی گفت: همکاری‌های صندوق ذخیره بسیجیان و بنیاد در استان‌های فارس و ایلام در زمینه توانمندسازی و کارآفرینی در مناطق محروم و روستایی کشور موفق بوده است.
احمد اسفندیاری ادامه داد: صندوق ذخیره بسیجیان از دو سال گذشته تصمیم به ورود و فعالیت در حوزه اشتغال‌زایی و توانمندسازی گرفته و از همان ابتدا بنیاد برکت را به عنوان یکی از همکاران و شرکای خود در نظر گرفته است.
وی تاکید کرد: بسیاری از بسیجیان به‌خصوص در مناطق محروم و روستایی کشور فاقد شغل هستند و صندوق ذخیره بسیجیان به عنوان یک موسسه اقتصادی و حمایتی با همکاری بنیاد برکت درصدد اشتغال‌آفرینی برای آن‌هاست.
اسفندیاری اظهار امیدواری کرد که امضای تفاهم‌نامه همکاری میان صندوق ذخیره بسیجیان و بنیاد برکت سرآغاز اجرای طرح‌های بزرگ‌تری در مناطق محروم کشور باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بنیاد برکت صندوق ذخیره بسیجیان تفاهم نامه همکاری تفاهم نامه اشتغال زایی بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۰۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه اجرای طرح فیبر نوری در شهر بیرجند

تفاهم‌‌نامه اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کارهای شهر بیرجند (FTTX) توسط شهردار بیرجند و رئیس هیئت مدیره شرکت شاتل به عنوان شرکت مجری در  استانداری خراسان جنوبی امضا شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، ظهر  امروز با حضور استاندار خراسان جنوبی تفاهم‌‌نامه اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کارها (FTTX) توسط مهدی بهترین شهردار بیرجند و محمدحسن شانه ساز رئیس هیئت مدیره شرکت شاتل به عنوان شرکت مجری روز در  استانداری خراسان جنوبی امضا شد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی در این مراسم اظهار داشت: براساس این تفاهم‌نامه شبکه فیبر نوری به طول بیش از 100 کیلومتر در همه معابر اصلی و فرعی شهر بیرجند اجرا می‌شود و که با انجام آن بستر اتصال 65 هزار پورت برای استفاده مشترکان خانگی و تجاری در بیرجند فراهم می‌شود.

مصطفی بهی با اشاره به اینکه ارزش سرمـایه گذاری این طرح که شهرداری بیرجند با شرکت شاتـل قراداد همکاری آن را امضا کردند حدود هزار میلیارد ریال است افزود: اجرای فیبر نوری پیش نیاز هر شهر هوشمند است که امکان استفاده شهروندان از اینترنت پرسرعت خانگی و فناوری‌های نوین مرتبط با آن به عنوان پیش نیاز تعامل مستقیم با جامعه، ارتقای کیفیت عملکرد، کاهش هزینه‌ها و مصرف بهینه منابع را فراهم می‌‌شود.

بهی با ارائه گزارشی در زمینه آخرین وضعیت اجرای طرح ملی فیبر نوری از استان‌های کشور گفت: رئیس جمهور اجرای این طرح را در کنار اجرای طرح نهضت ملی مسکن یکی دیگر از پروژه‌های کلان ملی کشور برای هوشمند سازی شهرهای کشور اعلام کرده‌اند.

معاون راهبردی و توسعه بازار و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز در ادامه گفت: این پروژه در کنار دیگر پروژه‌های این وزارتخانه در حال اجرا است و همه مجوزهای لازم با توجه به سندهای بالا دستی گرفته شده و مجلس شورای اسلامی هم چند مصوبه در این زمینه داشته است.

روحانی‌نژاد افزود: از ابتدای دولت سیزدهم انجام کارهای مقدماتی در این زمینه آغاز شده و اپراتورهای که علاقه‌مند به مشارکت در اجرای این طرح بودند، آمادگی خود را اعلام کرده‌اند.

به گفته وی شهرداری‌ها با دریافت درخواست اپراتور مورد نظر ظرف 30 روز باید برای صدور مجوز حفاری در معابر شهری اقدام کنند.

معاون راهبردی و توسعه بازار و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در این زمینه عقب ماندگی در مقایسه با کشورهای منطقه داریم، باید به همکاری همه دستگاه‌های مربوط زمینه تسریع در انجام آن در شهرهای کشور فراهم شود.

وی تصریح کرد: در هر شهری که مجوز برای حفاری صادر شود، اپراتور مورد نظر اجرای فیبر نوری را در کل شهر انجام خواهد داد.
روحانی‌نژاد  با اشاره به اینکه بودجه مورد نظر برای اجرای این طرح پیش‌بینی شده است افزود: متقاضیان استفاده از فیبر نوری برای اجرای این طرح تنها هزینه مدم را باید پرداخت کنند.

معاون راهبردی و توسعه بازار و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: اگر آموزش و پرورش آمادگی خود را در این زمینه اعلام کند، وزارت ارتباطات این آمادگی را دارد که با پرداخت همه هزینه‌های مورد نظر از هزینه‌های مربوط به اجرای فیبر نوری، مدم و هزینه یک سال سرویس را بر عهده بگیرد.

روحانی‌نژاد بیان کرد: بر اساس تبصره 11 بودجه سال جاری شهرداری‌های کشور تکلیف قانونی برای اجرای این طرح را دارند.

رئیس هیئت مدیره شرکت شاتل هم در ادامه این مراسم گفت: از همه عزم و اراده خود برای اجرای پروژه ملی فیبر نوری در شهر بیرجند در چند ماه آینده استفاده خواهیم کرد.

محمدحسن شانه ساززاده با بیان اینکه برای تسریع در انجام این کار درخواست صدور مجوز توسط شهرداری بیرجند برای ایجاد کارگاه‌های همزمان را داریم.

شایان ذکر است که عملیات اجرایی طرح فیبر نوری به منازل و کسب و کارها در شهر بیرجند با حضور معاون راهبردی و توسعه بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، استاندار خراسان جنوبی و تعدادی از مسئولان در بلوار پاسداران بیرجند  آغاز شد.

انتهای پیام/ 251

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • آغاز اجرای طرح فیبر نوری در بیرجند
  • امضای تفاهم‌نامه اجرای طرح فیبر نوری در شهر بیرجند